Om Fnatkur

Fnatkur er et annoncefinansieret medie, hvor der findes råd og vejledning om hvor der findes råd og vejledning om fnat. Vi er ikke fagligt uddannede, men vores vision er at formidle sundhedsemner vidensbaseret i et let-læseligt sprog. 

Vores skribenter laver research, indhenter faglig viden fra eksperter og samler det hele under samme tag, her på Fnatkur.

Et vigtig emne for os her på Fnatkur er fnat, som utrolig mange danskere døjer med. Hårtab er et ømt emne for mange, og vi mener at åbne diskussioner og informationsdeling er med til at sætte fokus på problemet.

Oplysningerne på vores må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Indholdet på Fnatkur må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Forbehold 

Det er vigtigt at oplysningerne på Fnatkur ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Diagnoser eller fastlæggelse af medicinske behandlinger skal udarbejdes i samarbejde med en godkendt læge. Informationerne om lægemidler er af generel informativ karakter. Det er derfor nødvendigt at søge professionel hjælp til at vurdere fordele og risici ved behandling.

Fnatkur kan ikke drages til ansvar direkte eller indirekte, for nogen skade, handling, personligt tab eller anden konsekvens, som direkte eller indirekte måtte indtræde som en følge af brug af informationerne på Fnatkur.

Redaktionelle retningslinjer, gennemsigtighed og annoncepartnere

Vi stræber efter at skabe troværdighed, gennemsigtighed og tillid til vores indhold. Det sikrer vi gennem et sæt redaktionelle retningslinjer, som du finder her på siden.

De redaktionelle retningslinjer fortæller om den grundighed, der ligger bag udviklingen og udvælgelsen af det indhold, som udgives på Fnatkur. Samtidig dokumenterer det den grundighed, bedømmelse og evaluering af vores indhold, inden det bliver udgivet på siden.

Selvom produkter, der omtales i artiklerne, er reklamefinansieret, anbefaler vi kun produkter til vores læsere, som har dokumenteret virkning i form af patientudtalelser eller kliniske test. Alle produkterne vi anbefaler har været på det danske marked i mange år, og hjulpet tusindvis af danskere. Men det er ikke en garanti for, at de virker optimalt for dig. Alle mennesker er forskellige og vi reagerer også forskelligt på skælshampooer, hårtabskurer osv.

Vi henviser IKKE til receptpligtig medicin, da det altid er noget du skal tale med din læge om. Hvis du alligevel køber receptpligtig medicin via online konsultation, så husk altid selv at kigge efter det grønne EU-logo, når du handler medicin på internettet. Se logoet herunder.

Der henstilles altid til, at læsere søger kompetent lægelig bistand til de helbredsproblemer, der har fået læseren til at besøge Fnatkur. Vi kan udelukkende oplyse om sundhedsfaglige emner, ikke give læseren korrekte lægelige anvisninger, der passer til læserens konkrete situation og sundhedsmæssige tilstand.

De ovenstående redaktionelle retningslinjer er så vidt muligt formuleret efter den såkaldte HON Code. Det er et særligt kodeks udformet af interesseorganisationen Health on the Net for sundhedsfaglige medier på internettet, hvor fokus ligger på pålidelighed og troværdighed. Vi arbejder på at efterleve dette i vid udstrækning vi kan. 

Annonceaftaler 

Som vi understreger på alle sider på Fnatkur indeholder vores artikler annoncer i dens forstand, at vi henviser virksomheder, hvor hvem vi har kommercielle partnerskaber med, hvor vi bliver betalt for at henvise kunder. Vi arbejder kun med etablerede, professionelle virksomheder, som hvis produkt eller service vi kan stå 100 % inde for. Vores annoncepartnerskaber påvirker ikke det redaktionelle indhold.

Kontakt

Vi vil gerne have så mange input som overhovedet muligt, derfor må du meget gerne kontakte os, hvis du har en relevant historie, succesoplevelse eller andet. Vi vil fx rigtig gerne høre om dine oplevelser med forskellige produkter, så vi kan sprede budskabet.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller andet på hjertet.

Du kan kontakte os her via følgende kontaktformular:

    Obsidian Media ApS
    Bødker Balles Gård 15B
    8000 Aarhus
    CVR: 40483667
    Email: kontakt@obsidianmedia.dk